14 Ekim 2011 Cuma

Borsada köpek Balığı Tekniği Plus Kitabı


Köpek Balığı Tekniği Plus Yeni Versiyonu Çıktı !

Borsada Köpekbalığı Tekniği + Plus Kitabı ile borsadaki trend değişimleri tahlili ile kusursuz al-sat sinyali veriliyor. Köpekbalığı Tekniğinde de uygulandığı gibi borsada trend değişirken zamanlamayı önceden tespit eden metot geliştirilmiştir.

 Borsada Köpekbalığı Tekniği + Plus Kitabı bizlere, Senet yükselişe geçmeden bir önceki seansı haber verir. Zamanlama genellikle bütün hisseler için bu şekilde olmakla birlikte sinyalin ardından çıkış devam eder. Köpekbalığı Tekniği + (Plus) yine aynı uyarı ile sat zamanını size öncesinden haber verir.

Köpekbalığı Tekniği, + (plus) eklentisiyle daha ileri bir seviyeye taşınmıştır. Ayrıca kitabın yazarı Ahmet Ünver, her hafta cumartesi günü izlediği özel analizlerini talep eden müşterilerine pazar ve pazartesi günü msn den ya da mail yoluyla iletiyor. Kitabı kullananlara bir de Altın Liste adında muhteşem bir bonus veriliyor.
 Köpekbalığı Altın Listesi nde neler var? Kısa ve orta vadede alınması gereken senetler, kısa ve orta vadede birinci hedef, ikinci hedef, üçüncü hedef için, ulaşabileceği düzeylerle birlikte hazırlanmış detaylı bir analiz. Kısaca sizlere hazır balık veriliyor!

Daha fazla bilgi almak için kitabın yazarı Ahmet Ünver ile irtibata geçebilirsiniz. Daha önce Köpekbalığı Tekniği Kitabı satın alanlara + plus eki bedava olarak gönderiliyor. Bu kullanıcılar ürün sitesi iletişim alanından talepte bulunarak plus + güncellemesini indirebilirler.

 Köpek Balığı Tekniği Kitabı trend değişimlerinde süper sinyaller vererek, almamız ve satmamız gereken zamanları sektirmeden işaret ediyor. Köpekbalığı Tekniği ilk çıktığı zamana göre çok gelişti. Plus (+) eklentisi sayesinde senet daha yükselmeden bir önceki seanstan haber verebiliyor. Bu sinyallerle yükselişe geçen ve çoğu kağıtta devam eden hareketleri takip edebilirsiniz. Senet düşecek olduğu anlarda ise PLUS özelliği aynı şekilde satma uyarısı verecektir.

Köpek Balığı Tekniği Kitabı ile daha hızlı karar vererek daha çok kazanabilirsiniz. Köpek Balığı Tekniği Kitabı yükleyin vakit kaybetmeden borsadan gerçekten kazanmaya başlayın.

Kısa ve orta zamanda birinci hedef, ikinci hedef, üçüncü hedef ulaşabileceği noktalarla birlikte hazırlanmış süper bir analiz. Kısaca sizlere hazır balık vermekte.
Detaylı bilgi için buradan tekniğin yazarı Ahmet Ünver ile iletişime geçebilirsiniz. 

Not: Daha önce kitabı satın alanlara plus eklentisi ücretsiz olarak gönderiliyor. Bu kullanıcılar sitenin iletişim bölümünden talepte bulunarak plus güncellemesini isteyebilirler. Borsada köpek balığı tekniği kitabını indirmek için tıklayın


borsada köpek balığı  |  borsada kopek balıgı  |  borsada köpek tekniği  |  borsada köpek balığı tekniği  |  köpek balığı tekniği  |  kopek balıgı teknigi  |  borsadan para kazanmak  |  borsada kopek teknıgı  |  borsada köpek tekniği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder