14 Mayıs 2012 Pazartesi

Borsada Önden Koşanlar Kitabı


Borsada Önden Koşanlar kitabı çıktı!
Borsanın 25. yılında İMKB’ nin 25 ünlü simasıyla strateji, taktik ve sırlarına ilişkin söyleşilerin yer aldığı 655 sayfalık “Borsada Önden Koşanlar kitabı Scala Yayıncılık’tan çıkmış bulunuyor.Bu kitapta yer alan borsanın ünlü simaları geleceğe ilişkin öngörülerini de açıkladılar.

Borsada Önden Koşanlar kitabındaki yer alan ünlü borsacılar şunlar :

Ceyhan Bektaş, Adnan Cezairli, Aydın Çakmakkaya, Ahmet Dedehayır, Müslüm Demirbilek, Berra Doğaner, Dündar Altay, Nasrullah Ayan, Mehmet Bayrak, Bedii Ensari, Sadık Eratik, Cengiz Evgin, Erol Göker, Asuman Olgun Güreli, Halil Güvener, Salahsun Hekimoğlu, İlhan İzibelli, Muharrem Karslı, Attila Köksal, Asil Onay, Feyyaz Öncel, Pamir Sezener, İlhami Suaydın, Alp Tekince, Erhan Topaç Ve kaybettiklerimiz… Tuncay Artun ile Mustafa Yılmaz.

“Borsada Önden Koşanlar kitabı 42 TL etiket fiyatıyle satışı çıktı.

Başkalarının tecrübelerinden ders almak sizin de aynı hatalara düşerek aynı yanlışları yapmanızı engelleyeceği için hem zamandan hem de paradan kazanmanızı sağlayacaktır. Aynı şekilde teknik analizle ile ilgileniyorsanız alım satım kararlarınızda size yardımcı olacak ve borsada önde koşanların sırlarını öğrenmek istiyorsanız Borsada Köpek Balığı Tekniği kitabını da incelemelisiniz.

borsada önde koşanların sırrı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder