17 Ağustos 2011 Çarşamba

BORSADA KÖPEKBALIĞI TEKNİĞİ NEDİR?

NEDİR ŞU KÖPEKBALIĞI TEKNİĞİ

Köpek balığı tekniği kitabında anlatılan teknik sadece teknik analizi olarak kalmamakla birlikte borsacının balık tutmasını sağlayan bir stratejidir. Bu strateji 2 sene süren uzun uğraşlar ve analizler sonucu ortaya çıkarılmıştır.

 Tren değişim analizi konusunda da sizi hem bilgilendirir hem de eğitir.
Büyük küçük herkes bu tekniği kullanmakta. Çünkü bu teknik küçük balıkların da kullanabilmesi için sadeleştirilmiş ve basitleştirilmiştir.

 Borsada köpek balığı tekniğinin kolay kullanılmasının sebebi uygun bir al, sat için tek bakışın yeterli olmasıdır. Bu teknikte al, sat sinyali de aynı yerden alınmakta. Orada oluşan şablonlar yardımı ile ister otomatik ister manüel olarak yapabilir ve hiçbir şekilde zorluk çekmeden tek bir grafik sayesinde bakıp anlayabileceğiniz al, sat sinyalleri üretir.

Borsada Köpek Balığı Tekniği Yorumları nı okumak için tıklayın


Borsada köpek balığı tekniği, paha biçilemez bir tekniktir. Sadece bir kerelik kazanç sağlayacağınız bir sistem değil hayat boyu kullanacağınız devamlı olarak para kazanacağınız bir teknik anlatılmaktadır. Bu tekniği hisse senetlerinde, yabancı endekslerde, altın ve dövizde kısacası her zaman kullanabilirsiniz.

 Siz 98 TL bir kitap için çok fazla diye düşünüyor olabilirsiniz ama 98 TL ye sadece kitap almıyorsunuz bir bilgi ve teknik hazinesi alıyorsunuz. Ayrıca bu pakette sizin için özel olarak hazırlanan şablonlar, msn destekli online danışma ve destek hattı da bu ücretin içinde olmaktadır.

 Türkiye’de böyle bir hazine paketini bu kadar uygun fiyata bulabileceğiniz başka hiçbir yer yok. Çünkü piyasada ki kitaplar, abonelikler ve paketler binlerce TL’den başlıyor. Fiyatın uygun olması konusunda bize en çok kızanlarda genelde bu kitabı binlerce TL’ye satanlar.

 Zaten siz bu kitaba ve online msn desteğine bu parayı vermeniz durumunda bunu fazlası ile karşılayacaksınız, çünkü bu parayı siz değil borsada kaybedenler öder…Bu ürünün en değerli yanı size yani mailinize her hafta altın liste göndermesidir.Nedir bu altın liste buradan okuyabilirsiniz.


Borsada Köpek Balığı Tekniği Yorumları nı okumak için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder