19 Şubat 2012 Pazar

Borsa Teknik Analiz Bilgileri Dijital Kitabı

Borsa KY Teknik Analizleri eKitabı
Borsa teknik analiz bilgileri dijital kitabı

Borsa teknik analiz bilgileri dijital kitabı çıktı!
Evet arkadaşlar nihayet Borsada para kazandıran çok değerli yöntem ve verileri ihtiva eden bu kitap ile artık borsada kazanabilmeyi arzulayan herkese hitap edecek dijital bir ürün olan Borsa teknik analiz bilgileri dijital kitabı ile artık borsada kaybetmeye son veriyoruz. Borsada zarar etmeden kazanç sağlamayı çok arzu ediyorsanız borsa  teknik analiz bilgileri dijital  kitabını ( incele ) bilgisayarınızın masa üstüne kısa zamanda indirerek, borsa hususunda bütün merak ettiklerinizi öğrenebilir, gerçek rakamsal verilerle analizler yaparak eksiğinizi tamamlayabilirsiniz.

Borsa teknik analiz bilgileri dijital kitabı, uzun süren borsa takipleri, tatbik edilen pek çok test ve analiz sonrasında yapılan verilerle hazırlanmış bir kitaptır ve borsada ne şekilde ilerlemek lazım olduğunu en ince ayrıntısına kadar ifade etmektedir. Borsa ky teknik analiz bilgileri  kitabı ile birkaç gün içerisinde seanslık, günlük, aylık, yıllık, grafiksel ve rakamsal verilerle, hisselerin hangi anda alınıp hangi anda satılacağına ilişkin kendi analizlerinizi yapabilirsiniz.


 Borsa teknik analiz bilgileri kitabında aktarılan rakamsal ve grafiksel bilgiler ve teknikler, uzun süren analizler neticesinde test edilerek geliştirildi ve şu ana dek etkin bulunan tekniklerdir. Aktarılan bu özel teknikler ile yapacağınız analizlerin  vermiş olduğu ortamda hisseleri alarak, sat vermiş olduğu ortamda satarak çok para kazanabilirsiniz. Borsada kendi kazanç formülünüzü meydana getirebilir ve bir profesyonel gibi hareket edebilirsiniz.


Borsa ky teknik analiz bilgileri kitabı, al- sat uyarılarını ve nerede alınır, nerede satılır öğrenebileceğiniz teknikler sunuyor. Al-satsinyallerini grafikle tam izlemek koşuluyla da kesin netice alınacağını bildiriyor.Oldukça net bir dil kullanılarak, herkesin kolaylıkla anlayabileceği biçimde hazırlanan borsa ky teknik analiz ve verileri kitabı içeriğindeki temel başlıklar şu şekilde:

- grafik ve rakamsal verilerle analizler
- hisse senetlerinin ne zaman alınacağı ve ne zaman satılacağı
- bedelli sermaye artırımı ön görüsü bulunan senetlerin, tekniklerle tahmini
- bedelsiz sermaye artırımı ön görüsü bulunan senetlerin, tekniklerle tahmini
- borsada para kazandıran altın öğütler rüçhan hakkı ne anlama gelir?
- rüçhan hakkını kullanmak yatırımcıya ne şekilde yarar temin eder?
- rakamsal verilerle teknik analiz
- seanslık, günlük, aylık al-sat grafik ve rakamsal analizleri
- senet grupları
- a grubu ve b grubu nedir
Borsa ky teknik analiz bilgileri e-kitabı – c grubu nedir endeks yükselip inişe geçse bile etkilenmemek için borsa ky teknik analizve bilgileri ekitabı ‘na sahip olmalısınız.

Borsa ky teknik analiz ve verileri e-kitabı ( incele ) ile elde edecekleriniz: İşlemler bilgisayar ortamında yapıldığından herhangi bir yanlıs olmaz. Her seferinde aynı tutarlılık temin edilir. Normal stop fiyatı ile zarar minimum derecede tutulur, yükselişlerden ise daha iyi para kazanılır. Günlük gelişen olaylardan etkilenmez. Disiplin temin eder. Borsa hakkında disiplinli olunursa o kadar çok kazanılır.


 Tüm hisse senetleri en ayrıntılı bir biçimde incelenir. Üç-beş hisse senedi ile işlem yapma mecburiyetinde kalınmaz. İnişe geçen hisse senetlerinin analizi yapılarak lüzumsuz zaman kaybı ve beklenti için önlem alınır. Endekslere karşı kuvvetli ve zayıf senetler kolaylıkla tespit edilir. Hissenin ne koşulda olduğu rakamsal ve grafiksel tekniklerle incelenerek değeri idrak edilir. Günlük ücret ve hacim değişiklikleri incelenerek hisse senedine talebin olup olmadığı tespit edilir. Borsa ky teknik analiz bilgileri e-kitabında ( incele ) buna ek olarak sizin için çok faydalı olacak, extra bilgi ve dosyalar da verilmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder