17 Ağustos 2011 Çarşamba

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı


BORSA TEKNİKLERİ
 Bizim burada öğreneceğimiz analiz,senetlerin trend değişimleri,nerede al, nerde sat verdiği ,yüksek prim yapacak senetlerin teknik analizi. Bizler küçük yatırımcının büyük rehberi olmaya devam edeceğiz. Aldınız ve zarardasınız satamadınız  işte burada yardımınıza teknik analiz yetişecek ve senedin ne zaman alınıp ne zaman satılacağını öğreneceksiniz. Hangi senet ne kadar prim yapacak bu teknik bilgilerle ve analizlerle bulacaksınız. Borsada hangi senetler  % 50 ,60,80   ve dahada primli   % 100 ,150,200, 300  yapacak bulmak hiçde zor değil…Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E-Kitabını
Bu kitab size milyoner olacaksınız % 100 kazanacaksınız gibi vaatler sunmaz,hiç kimsede sunamaz zaten. Zaten böyle bir şey de mümkün değildir. Fakat başarılı yatırımcılar bilir ki, hisse senedi seçilirken dikkat edilecek konular vardır. Bu konulara dikkat edilğinde başarı kaçınılmazdır ve devamlı kazanmak mümkündür.
Borsada kazanmak için pek çok yerli yabancı döküman aldım inceledim.Çok paralar kaybettim ilk başlarda ama tecrübelerim ve teknik analiz bilgilerim ilerledikçe bende zararlarımı çıkarmaya başladım ,sonunda karar vererek bu kitabı çıkardım tecrübelerime dayanarak.
Peki diyeceksiniz bu kadar çok kazanıyorsun bu bilgileri neden dağıtıyorsun,ben ilk zamanlarda zarar ettiğimde bende oluşan duyguların sizlerdede oluştuğunu biliyoorum ve duyguyu yaşamdan kazanmanızı istiyorum.Bu kitabdaki bilgiler bir pırlanta değerindedir,kıymetini bilin ve kitabda yazıldığı gibi uygulandığında,kazanmamak mümkün değildir.
Bu kitabda hangi senet nerde alınacak,nerde satılacak,trend değişiklikleri hepsini öğreneceksiniz.Kitab çocukların bile anlayıp uygulayacağı şekilde resimlerle ve grafiklerle anlatılmıştır.
Kitabda borsa ile ilgili çok değerli bilgiler paylaştım sizlerle mutlaka borsa ile ilgilenenlerin bu kitabı alıp okuması lazım …
Kitapta öğretilen teknik analiz değil sadece kişinin  al sat zamanına  imkan veren bir tekniktir.Uzun süren  takip analizleri sonucu üretilmiştir.Büyüklerin kullandığı tekniklerden oluşmaktadır. büyük yatırımcılarda bunu kullanır.Küçüklerin uygulaması için basitçe anlatılmıştır.Teknik analizle  al veya sat kararı verilebilir.Hem al hemde sat sinyali kitabda açıkca anlatılmıştır.Hisseleri tek tek aramadan teknik analizle al veren hisseleri çok kolayca bulacaksınız.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı, para kazandıran gerçek yöntem ve bilgileri içeren, borsadan para kazanmak isteyen herkese hitap edecek dijital bir kitaptır. Borsada zarar etmeden para kazanmak istiyorsanız Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E-Kitabını bilgisayarınıza hemen indirerek, borsa piyasası hakkında tüm merak ettiklerinizi öğrenebilir, gerçek sayısal verilerle analizler yaparak eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı, uzun süren borsa takipleri, uygulanan birçok test ve analizler sonrasında elde edilen bilgilerle hazırlanmış bir kitaptır ve borsada nasıl hareket etmek gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatmaktadır.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı ile birkaç gün içinde seanslık, günlük, aylık, yıllık, grafiksel ve sayısal verilerle, hisselerin hangi anda alınıp nerede satılacağına dair kendi analizlerinizi yapabilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabında anlatılan sayısal ve grafiksel teknikler, uzun süren analizler sonucunda test edilerek geliştirilmiş ve halen uygulanmakta olan tekniklerdir.
 Anlatılan bu özel teknikler ile yapacağınız analizlerin al dediği yerde hisseleri alıp, sat dediği yerde satarak ayda 1000lerce TL kazanabilirsiniz. Borsada kendi kazanç formülünüzü oluşturabilir ve bir profesyonel gibi hareket edebilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı, al- sat sinyallerini ve nerede alınır, nerede satılır öğrenebileceğiniz teknikler sunuyor. Al-sat sinyallerini grafikle tam izlemek şartıyla da net sonuç alınacağını belirtiyor. Oldukça sade bir dil kullanılarak, herkesin kolaylıkla anlayabileceği şekilde hazırlanan Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı içeriğindeki ana başlıklar şöyle:
- grafik ve sayısal verilerle analizler
- hisse senetlerinin alınma zamanları
- hisse senetlerinin ne zaman satılacağı
- bedelli sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- bedelsiz sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- borsadan para kazandıran altın öğütler rüçhan hakkı nedir?
- rüçhan hakkını kullanmak yatırımcıya fayda sağlar mı?
- sayısal verilerle teknik analiz
- seanslık, günlük, aylık al-sat grafik ve sayısal analizleri
- senetlerin grupları
- a grubu nedir
- b grubu nedir Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı
- c grubu nedir
Endeks çıksa da inişe geçse de etkilenmemek için Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı’na sahip olmalısınız. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabı ile elde edecekleriniz:


İşlemler bilgisayarla yapıldığından hata payı olmaz. Her defasında aynı tutarlılık sağlanır. Düzgün stop fiyatı ile zarar minimum seviyede tutulur, yükselişlerden ise daha iyi kazanç sağlanır. Günlük olaylardan etkilenmez. Disiplin oluşturur. Borsa konusunda ne kadar disiplinli olunursa o kadar fazla kazanılır.
 Bütün hisse senetleri en iyi şekilde incelenir. Üç-beş hisse senedi ile işlem yapmak zorunda kalınmaz. İnişe geçen hisse senetlerinin analizi yapılarak gereksiz zaman kaybı ve beklenti önlenir. Borsa endeksine karşı güçlü ve zayıf senetler rahatlıkla tespit edilir.
Hissenin ne durumda olduğu sayısal ve grafiksel metotlarla incelenerek değeri anlaşılır. Günlük fiyat ve hacim farklılıkları incelenerek hisseye talebin olup olmadığı tespit edilir. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabında ayrıca sizin için yaralı olacak, ek bilgi ve dokümanlar da verilmektedir.
Düşünmeden kazanın teknik analiz öğrenin değerli bilgilerden yola çıkın ve kazanın…
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E Kitabında ayrıca sizin için yaralı olacak, ek bilgi ve dokümanlar da verilmektedir.Kitabı incelemek için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder