17 Ağustos 2011 Çarşamba

Borsada Köpekbalığı Tekniği


Borsa hakkında hiçbir bilgiye sahip olmasanız da bu kitap ve online destek sayesinde en fazla 1 ila 2 hafta içerisinde borsa ile ilgili her şeyi öğrenmeniz mümkün.

 Eğer borsa teknik analizini biliyorsanız bu yöntemi bir gün içinde de kavrayabilirsiniz demektir. Online destek çalışanları bu kitabı satın alanlara büyük balık tutma eğitimi, şablonları, ayar ve detayları kısacası her şeyi anlatıyor. Siz bu sitem kavradığınızda bile sizi yalnız bırakmıyor isterseniz haftalık analiz gönderiyor isterseniz sizin analizlerinizi inceliyor ve doğru olup olmadığını kontrol ederek size durum raporu veriyor.


Plus, senedin çıkmasından önce trend değişimi sinyalinden sonra bize almamız yada satmamız konusunda gelen ikinci ve kesin bir sinyaldir. Bu teknik ile birlikte harika bir zamanlama yapmış oldu. Bu tekniği hiç vakit kaybetmeden yeni kitap alacak olan kişiler için paylaştık. Çünkü eskiden kitap alan kişilere bu teknik ücretsiz olarak verildi hatta hala verilmeye de devam ediliyor.


Borsada köpek balığı tekniği her ikisini de kapsadığı için kısacası bir e-kitap’tır. Bu e-kitap dijital bir olması sebebi ile bilgisayara indirip, okuyup öğrendikten sonra uygulama bölümüne geçmeniz bir data veri aboneliğine ihtiyacınız olacaktır. Biz size bu abonelik için finnet.com.tr de fta4.0 tavsiye ederiz.


Bu teknik bulunup uygulanalı 2 sene oluyor. Şimdiye kadar çok fazla paylaşılmasına rağmen hiçbir şekilde zararı olmadı. Aksine yararı oldu insanlar borsa hakkında bilgilendi, para kazandı yeni teknikler öğrendi öğrendikçe o da paylaştı ve çoğaldı. Bu konuda teşekkür eden edene. Bu tekniği her kes bilse bile uygulama olmadıkça bir işe yaramaz. Yani denize gitmeyip evde duran balıkçı balık tutamaz. Aynı bu teknik gibi sinyaller takip edilmezse uygulama başarılı olamaz.


Analiz trend değimi yapılmadan önce kısa, orta ve uzun olmak üzere üç adet aynı sinyal olmak şartı ile sinyal vermektedir. İşaretleri kaçırmadığınız sürece yanılmak yok hatta erken uyarma var. Şimdi plus sayesinde ortalama kazanç yüzde otuza çıkmıştır.

Arkadaşlar kısacası çok yaralı bir teknikten söz ediyoruz.Daha ürünü alıp da memnun kalmayan bir kişiye bile rastlamadım.Bunu da açıkça belirteyim.Kitabı incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.
köpek balığı tekniği,borsada köpek balığı tekniği,köpek balığı tekniği indir,borsada köpek balığı tekniği indir,
borsada köpek balığı tekniği kitabı,köpek balığı tekniği kitabı indir,borsada köpek balığı tekniği kitabı indir,borsada köpek balığı,borsa izle,para borsa,borsa analizleri,borsa teknik analiz,borsa tahminleri,iş yatırım canlı borsa,borsa seans saatleri,milliyet borsa,borsa nasıl oynanır,imkb,borsa takip,borsa analiz,borsa yorum,borsa forum,borsa verileri,borsa yorumları,haber borsa forum,borsa takibi,borsa net,hisse senetleri,borsa yorumları güncel,borsa gündem,imkb hisse senetleri,güncel borsa yorumları,günlük borsa yorumları,borsa haberleri,imkb 100 hisse senetleri,borsa siteleri,borsa hisse senetleri,en çok kazandıran hisse senetleri,hisse senetleri teknik analiz,bedava canlı borsa,borsa forum siteleri,hisse senetleri yorumları,hisse senedi,garanti borsa,hisse senetleri takip,canlı borsa izle,canlı borsa takip programı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder